小小自摸奶奶全程實錄!

小小姣就係人都知,姣到臨屌之前都仲要當住我面前自己渣自己波相信冇乜人睇過吧!
事情係咁嘅…….
當日佢忽然用國語同我講,我自摸奶奶啊!我除口答佢,好呀! 但,見佢冇乜動作覺得奇!點解唔郁手嘅?
她也覺得奇怪點解我唔郁手嘅呢? 繼續閱讀

真正後生女係唔同啲。Angela!

開門一刻我真係有點唔信自己雙眼。年青靚女,白淨好身材,高挑得來唔係高頭大馬。佢雖然喺北地胭脂,但廣東話還可以應付得來。入去單位內非常寬敞,廳房分明,窗明几淨,同酒店套房差唔多。大床純舖了白色床單份外覺得佢好純情。說話唔粗魯,陰聲細氣。地方佈置得好整齊。由於一早電話中談好晒價錢,我又點會規規矩矩吖? 繼續閱讀

BoBo態度同身材都冇得彈!

遇過唔少靚女,好少有BoBo咁好身材同白滑,而且佢對我無微不至,直頭有返去小三度咁舒服。其他嘢唔洗講,睇相尤其是真人相就好睇到我冇講大話。今次只影咗兩張,影得咁少全因為我太鍾意在佢溫柔鄉之中。爭少少唔記得咗要影相,話晒出得黎玩女,拍照怎也不能算是主菜。條女先至喺目的吖嘛! 繼續閱讀

AvBiBi穿空姐制服原來咁英嘅!

再睇真啲原來胸前仲好偉大添喎!佢身形好我一早都知,只是扮空姐更有英氣!如果啲空姐真係著得咁低胸,恐怕乘客會騷亂都似!我雖然覺得件制服吸引,但着住揼骨佢施展佢嘅骨藝會無咁自然流暢。影完相換回平時嘅衫嚟同我揼我都覺得自然啲吖!

    繼續閱讀

Eva手骨醒身材佳,同區少有。

貼張相睇下先啦,身材好唔係得個講字。有相為證㗎!而且係真人相嚟! 

波大腰細籮柚堅,而且有一雙長腿,著咗黑色絲襪仲更加迷人。搵女揼骨當然要手骨好啦,之但係身材同樣貌有時都好重要㗎!Eva有晒以上嘅優點而且態度和藹可親。大場出身加上佢注重服務質素,所以天花板裝咗踩背用嘅專用鋼架,張床又喺揼骨專用嘅骨床嚟,淨係睇佢嘅裝備已經知道唔係玩玩吓! 繼續閱讀

去阿悅度偷食估唔到咁撚好玩!

阿悅真係一個不可多得嘅偷食好對手,陀地身份不在話下,身材勁爆先至喺最美妙。
   繼續閱讀

初訪長腿Kelly。

篇文唔係我寫嘅,喺一個第一次揾Kelly嘅網友寫嘅,不過都講得幾啱!

標題:仰慕Kelly很久,終於昨日約到。以下是我的報告!

網上留意咗Kelly嘅報告一段時間,見個個都話佢手骨專業,態度佳。然而、我特別留意到佢有一雙靚靚長腿,而且身形窈窕,已經想約佢見識吓好耐。昨日去開北角有時間所以打電話約佢,一擊即中!

繼續閱讀