Eva手骨醒身材佳,同區少有。

貼張相睇下先啦,身材好唔係得個講字。有相為證㗎!而且係真人相嚟! 

波大腰細籮柚堅,而且有一雙長腿,著咗黑色絲襪仲更加迷人。搵女揼骨當然要手骨好啦,之但係身材同樣貌有時都好重要㗎!Eva有晒以上嘅優點而且態度和藹可親。大場出身加上佢注重服務質素,所以天花板裝咗踩背用嘅專用鋼架,張床又喺揼骨專用嘅骨床嚟,淨係睇佢嘅裝備已經知道唔係玩玩吓!

除此之外,我最鍾意俾Eva揼完骨之後春風一度,簡直就係人間美事一宗!有D女唔做全套,本來冇問題。但係條女好似Eva咁正嘅話唔搞、就真係有點暴殄天物喇!之但係咁,Eva又唔係人人都會主動搞嘢嘅,佢話要合眼緣同傾落有Feel先得喎。

喺Eva講嘅唔係我自己想像出嚟!自己識做啦兄弟!

141討論區內嘅原作在此
在此有關Eva的其他文章
Eva在此嘅私人相簿

發表留言

仍無迴響。

Comments RSS TrackBack Identifier URI

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s