Sammi口爆王真係名不虛傳。

我爭啲比佢搞到虛脫而死。然而、如花美玉當前,又點捨得死呀!其實俾佢口爆,真係唔駛點樣忍住㗎!唔係都唔能究稱之為王啦!唔講咁多住,先俾幾張靚相你睇點解我唔捨得死住先!
   
其實一入房我已經感覺倒今次實爽死我嘅喇!佢雙淫眼望人真係有勾魂奪魄之勢。最攞命喺我未除褲佢已經不停用脚隔褲係咁磨我條嘢,一路仲用雙電眼係咁電Q我。一邊除褲一邊用波係咁High我條周。叫得做口爆又點可以戴袋吹先?Sammi手口並用,條脷同裝咗Turbo冇乜分別,而且佢好識得吸啜嘅功效,有幾剎那、我真啲差點俾佢KO咗!好彩我屌女無數先至頂得住佢嘅強大吸力!

最攞命喺Sammi一雙大淫眼由頭到尾都是同我四目交投著,好像在說快啲俾晒D精我啦,我好鍾意呢條鳩呀咁!我都冇執輸㗎!佢吹著簫時我雙手不忘欣賞佢又白又滑嘅肉體。有相為證,上面其中兩張可以睇到佢有條纖纖細腰添!

我見差唔多了,示意佢我要屌佢一鑊甘嘅!帶咗袋一籮柚坐咗落嚟係咁搖呀搖。又用打樁動作塊嘢套弄我條鳩嘅蘑菇位,直至我差啲忍唔住時佢除我套用口再不停啜,條脷在鳩頭處打圈。我攬住佢籮柚同佢個閪打車輪。Sammi嘅淫水不停流到我成口都係。

我細佬感覺到佢唔係爆完即收口,而係還有事後簫提供添,口爆王之名Sammi真係當之無愧嘅!我第一次搵Sammi就有咁正嘅回憶,以後真係要嚟多啲先知對得佢住喇!

Sammi條脷係Turbo脷,不是摩打脷咁低層次。
而且吸啜力直情好似裝埋放氣嘩佬咁,真係好犀利!

如果你唔知乜嘢喺放氣嘩佬(blow off valve),去問問你嘅車迷老友啦!唔再花唇舌去解說了!

此報告原作在此!
Sammi在141嘅網址
Sammi在這裡嘅私人相簿

發表留言

仍無迴響。

Comments RSS TrackBack Identifier URI

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s