Eva飛釘顯本錢!

手骨好當然係大前題,佢唔使講一定係大場出身,一埋位已經感覺到佢嘅專業風範。力度同落位都準到無倫!而且佢性格真係好隨和,又唔會大大聲講嘢,只不過揼完之後搞嘢就真係叫得好大聲。我硬度夠又持久,佢享受先至會忍唔住大聲嗌咗出嚟。
今次貼兩張隨隨便便嘅Casual Wear白色背心仔唔戴胸圍乳頭約隱約現嘅真人靚相幫佢Show吓Quali…… 

一雙美麗長腿穿黑色絲襪真係隨便之中滲著不少浪漫!我特別鍾意佢穿住絲襪同我揼骨。我由頭到尾都全程偷住柴!佢其實都幾鹹濕,一路目不轉睛啤實我興奮狀態下嘅細佬。佢又真係幾好嘢喎,仍然能夠專業地揼足成個過程。只是我手多多騷著佢癢處時面仔紅紅,但仍然同我四目交投。我好鍾意呢個處境嘅感覺,享受專業揼骨之餘仍能不停眉目傳情無聲勝有聲。

隨意之中帶多少曖昧,重要喺Eva樣子同身材都唔係一般料子。熟咗之後二人之間嘅默契更勝同自己條女。所以我經常想住Eva多過自己條女喺不無道理嘅!

後話: 貼出呢兩張Eva嘅真人相看得出,唔使戴胸圍之下薄薄嘅小背心原來威力咁撚大。女女波大影相唔一定要用胸圍托出嚟露埋肉都可以引得死人嘅。始終真人真波相RULES!

此報告在141的原作在此!
Eva嘅私人相簿連結。

發表留言

仍無迴響。

Comments RSS TrackBack Identifier URI

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s