信唔信? 買唔買? 上唔上?

一萹報告有人信還是冇人信,去唔去搵一絛女是因為信不信邊個報告?
叫雞幾時變成同一眾論壇這麼息息相關? 我見有人討論呢個話題.

小弟心中只有好睇同唔好睇的報告,女女也只有鐘意還是不鐘意.
愈玩得多愈覺得四者並無必然關係. 看報告同叫雞對不小人而言
絕對可以是兩種不同娛樂. 正如睇跑馬跟賭馬,參与者未必一定是
同一批人一樣.

馬評人同寫手,一定不會同意我呢個比喻. 究竟你是馬圈中人還是馬迷?
深資馬迷多數輸到扑街,又往往在友齊間扮那自己曾最痛恨過的馬評人.
是不是好無奈,還買馬經來把撚牙?🙂
馬圈似唔似雞圈?
你試過大聲疾呼叫d朋友米買邊隻馬,那個騎師,邊個馬房未?
你當時必有你的[理據]… 後尾點?🙂

ps:
現在我不參與任何賭搏,marksix除外.因為有廿皮電腦票賣,也只是買個簡單的希望.
有expectation,便有人賣或送簡單複雜化的偽希望.
點算呢? 叫雞有冇電腦票賣?🙂

Technorati Tags: , , , , , , , ,

3 則迴響

  1. 好學術性咱,我真的不知啊!

  2. 想請問一下銅鑼灣富士大廈究竟何時成為一樓一, 第一位在此做生意的囡囡是誰??
    誰是第一位光顧富士大廈, 第一份報告又是如何??

  3. 馬會試過由d馬去講馬未?
    如果有,你點買?
    如果講馬果d馬是人扮的呢?
    大家明我講咩未?


Comments RSS TrackBack Identifier URI

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / 變更 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / 變更 )

Facebook照片

You are commenting using your Facebook account. Log Out / 變更 )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / 變更 )

連結到 %s