致四台小記

貴台資源充沛,今次巨網過後,能極速重開可見一班. 小弟實在佩服.
不過既然你們不接電話,很多女女仍未能實際得益.
若重開了個主網站的意義是免人從中抽水的話,相信現在目的已達.
何不乾脆暫停個賽後報告區呢? 君不見,現在個報告區內全是寫手之作嗎?
真正在抽水的人是誰,相信貴公司同事看看各x告作者ip都一目了然吧!

謝謝閱讀本文..

Technorati Tags: , , , ,

8 則迴響

  1. 我只大概地知道在五月底左右曾經有人希望入佢地股咋…….希望唔係我識果位啦…….架架架.

  2. 內幕消息??

  3. 可能近期的事……唔會係呀木可呀……..架架架. 係臭恭喜佢啦…….呵呵.

  4. 我所知是真的賣了,只是不知是否一炮過俾錢..幸定價值不非啦!

    現在再bump水入去很不智.

  5. 未係全部賣晒架…..架架架. 只是賬面上無佢份啦我估……[極大可能], 而家佢地又開返係乜原因呢…….大哥你知道佢地咁樣按專線及在美國安SEVER一個月起碼二十萬以上架.

  6. 現在四台老闆在上次停網一個月後已經轉了手.
    創辦人經已上岸…
    今次之所以咁搏,小弟認為.純因高價買了個網,現在未回本. !

  7. 小小意見啦……..佢地太目中無警了, 最後吃虧的一定不是警察. 再有錢也不可能和官府斗, 所謂富不與官爭. 將server移至美國, 難道全部人也移民去美國嗎? 美國的網絡收費是以多少流量計數的, 後來又在pccw加一條專線可為更加豪賭. 大家可以用cmd 的 tracert http://www.sex141.com可以看得一清二楚.

    除此之外, 四台兩位仁兄的緩刑期未過, 佢地伙計如果一個唔生性篤佢地出來做污點証人佢地隨時一身蟻, 二罪相加無十年也有七八碌等佢去坐. 定期去差館報到之下分分鐘出唔返來被掟入去荔枝角等上庭.

    所以我第一時間在一六九台出左個溫馨提示[相信佢地唔會去睇及睇到都會笑我], 效果當然沒有啦, 真話世上有多少人會喜歡聽呀……架架架.

  8. 其實都有第d人覺得可疑
    http://forum.sex141.com/forum/viewthread.php?tid=54116&extra=page%3D1

    不暫close個forum是差人用黎釣魚?

    最可疑是不接電話.不update女料…咁開個台來做乜?


Comments RSS TrackBack Identifier URI

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / 變更 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / 變更 )

Facebook照片

You are commenting using your Facebook account. Log Out / 變更 )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / 變更 )

連結到 %s